Övriga Tjänster

Diesel och AD-Blue

I samarbete med PS-olje AB tillhandahåller vi en Diesel och AD-Bluepump på åkeriet. Tankkort finns för både företag- och privatkunder och går att hämta på ”ETEs” åkeri i Bräkne-Hoby eller ansök direkt hos PS-olje.

 

Grus, singel och bergkross

På Evaldssons Transport Entreprenad AB har vi ett mindre lager av grus- och bergkrossmaterial för försäljning till både privatperson och företag. På plats finns en hjullastare som hjälper dig att lasta. För att vara säker på att hjullastaren inte är ute på andra äventyr RING OSS gärna innan! Har du andra önskemål på material tveka inte att höra av er så löser vi det.

-”Vi tillhandahåller dem flesta förekommande sortimenten.” 

Tvätthall

”ETE” har en manuell tvätthall för både stora och små. Hos oss kan du tvätta allt ifrån personbil till stora timmerbilar med släp. Våran hall är 4,5m x 25m och utrustad med hett högttrycksvatten, schampoo, borstar och avfettning.

Första gången du tvättar behöver du registrera dig som kund. Det gör du antingen över telefon eller besöker oss på vårt kontor. När du finns i vårat register är det bara att skriva upp i pärmen som finns i hallen efter varje gång du tvättat. Därefter skickas en faktura hem till dig.