Historik

– ”För oss är det viktigt att du som kund ska känna dig trygg och väl omhändertagen. Vi försöker alltid göra vårt bästa för att tillmötesgå ditt behov till så bra pris som möjligt. Våra tjänster finns tillgängliga för alla, privat som företagare, enskilda eller stora jobb. ”

Evaldssons

Företaget startades som Evaldssons Gård och är ett gammalt familjeföretag vars huvudsyssla var mjölkproduktion. 2004 ändrade Bert, ägaren för företaget, inriktning till skogsentreprenad. Sonen Fredrik började senare införa entreprenad in i företaget och inriktade sig själv som grävmaskinist.
2014 Köpte Bert upp Ronald Berggrens Åkeri AB i Bräkne-Hoby. 2017 Ändrade man namnet till Evaldssons Transport och Entreprenad AB och flyttade över all entreprenadverksamhet dit för att återgå till endast skogsentreprenad på Evaldssons.
”-Evaldssons sköter om din skog”
Historik 2
Skotare 1000x1000
Gammalt kort gården 400x400
Bert Evaldsson

Föregående
Nästa

ETEAB

Bert har många års erfarenhet av att driva eget företag. Evaldssons Transport Entreprenad AB drivs i en familjär anda med frun Anna Evaldsson och sonen Fredrik Evaldsson som styrelsemedlemmar. Anna har hand om ekonomin och kontorsverksamheten och Fredrik jobbar i företaget som gräv- & skogsmaskinist.
Bert köpte Ronald Berggrens Åkeri AB  i Bräkne-Hoby 2014.  2017 flyttades all entreprenadverksamhet från Evaldssons hit och man byte då namn till Evaldssons Transport Entreprenad AB.
2023 köpte ETE in sin första skogsmaskin, en Malwa 980 H och man började nu för in skogsentreprenad i företaget.  
”Eftersom företaget är familjeägt känns det mer enhetligt och övergången till nästa generation blir mer naturlig. ” 

Evaldssons

ETEAB